Films en seriesFilms en series

donderdag 26 september 2019

Filmploeg wacht op goed weer op Faeröer-eilanden

Terwijl Daniel Craig en Léa Seydoux opnamen maken op een treinstation in het Italiaanse Sapri, wacht een tweede filmploeg op gunstig weer op de Faeröer-eilanden. Dat meldt de website Guide to Faroe Islands. Het is voor het eerst dat de eilandengroep in de Atlantische Oceaan wordt genoemd als filmlocatie voor No Time to Die.

Het eiland Kalsoy

Naast Jamaica, Noorwegen, Engeland, Schotland en Italië, zijn de Faeröer-eilanden de zesde locatie waar gefilmd gaat worden voor de nieuwe James Bond-film. Niets is nog bevestigd, maar Guide to Faroe Islands toont een foto van een helikopter van het Noorse Nord Helikopter met de melding dat hiermee gefilmd gaat worden.

Wat en waar precies gedraaid gaat worden, is nog niet duidelijk. De onherbergzame archipel bestaat uit achttien eilanden. Volgens geruchten is het eiland Kalsoy uitverkoren om als achtergrond te dienen. Op deze locatie is naast hoge pieken en diepe dalen ook een aantal bergtunnels te vinden.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures