Films en seriesFilms en series

zondag 22 september 2019

Grote Bond-party in Matera

In restaurant Alle Fornaci in Matera is gisteren een groot feest gehouden voor de cast en crew van No Time to Die. In een video op Instagram bedankt hoofdrolspeler Daniel Craig, enigszins beschonken, iedereen voor een fantastische productie.

Daniel Craig te midden van de restauranthouders

De filmploeg van de nieuwe James Bond-film maakt al sinds half augustus opnamen in Matera, daarvoor was een gedeelte van de crew al wekenlang bezig met het bouwen van een groot aantal decors. Daniel Craig, tegenspeelster Léa Seydoux en regisseur Cary Fukunaga meldden zich op 9 augustus in Zuid-Italië. Later is ook acteur Dali Benssalah op de filmlocatie gespot.

Op social media is de laatste maanden een berg aan beeldmateriaal verschenen. Teveel om overal melding van te maken, maar bovenal spoilergevoelig. Wie het aandurft kan via deze link doorklikken naar zeer spectaculaire beelden.

De party van gisteren was gelijk ook een verjaardagsfeestje, voor waarschijnlijk production designer Mark Tildesley die op 19 september 56 jaar is geworden. Tildesley is op Instagram tussen de menigte in het restaurant te zien. In het gastenboek zijn krabbels te vinden van Daniel Craig, producent Barbara Broccoli, regisseur Cary Fukunaga en editors Tom Cross en Elliot Graham.

Zittend van links naar rechts: editor Tom Cross, producent Barbara Broccoli, regisseur Cary Fukunaga en editor Elliot Graham


Het lijkt erop dat met het feest van gisteren een eind is gekomen aan de opnamen in Matera en dat de filmploeg nu doorreist naar elders in Zuid-Italië.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures