Films en seriesFilms en series

maandag 21 oktober 2019

The Moneypenny Movie

Miss Moneypenny-actrice Naomie Harris en regisseur Barry Jenkins (Moonlight, If Beale Street Could Talk) willen een Moneypenny-film maken. Dat zegt Harris tegen Comingsoon.net. Jenkins heeft er al met Barbara Broccoli over gesproken.

Voorlopig is het gebleven bij een kort gesprek tussen Broccoli en Jenkins. ‘Maar je weet nooit hoe het loopt’, vult Harris aan.

Een film over Miss Moneypenny zou een antwoord kunnen zijn op de wens een vrouwelijke James Bond te introduceren. Al heeft Barbara Broccoli daarvoor inmiddels Blake Lively in The Rhythm Section (release in januari 2020), en een verrassing in de gedaante van Lashana Lynch in No Time to Die.

In Skyfall (2012), waarin de Miss Moneypenny van Naomie Harris haar debuut maakt, blijkt de secretaresse van M in meer in staat dan achter een bureau zitten, wat het personage in twintig voorgaande films deed. Voordat Moneypenny zich aan het eind van de film bekendmaakt, hebben we haar aan het begin van de film als agent Eve al in actie gezien. En hoe.

Een eerdere poging om Halle Berry uit Die Another Day (2002) een eigen Jinx spin-off te geven, liep op niets uit. In ieder geval is Naomie Harris in No Time to Die voor de derde keer naast Daniel Craig te zien als Miss Moneypenny.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures