Films en seriesFilms en series

vrijdag 22 oktober 2021

Miljoenste bezoeker voor ‘No Time to Die’

Drie weken na de bioscooprelease is de miljoenste bezoeker van No Time to Die in Nederland verwelkomd, meldt distributeur Universal Pictures vanmiddag. Dit is de eerste filmtitel die sinds de coronacrisis de miljoen bezoekers in Nederland heeft behaald. Ook heeft de film de hoogste opbrengst in de eerste drie weken van alle eerdere James Bond-titels.


Barry Meijer werd samen met zijn gezin tijdens hun bezoek verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker van de 25e James Bond-titel is. Theatermanager Berry Westen van Pathé Amsterdam Noord overhandigde het gezin een bos bloemen én een Pathé Unlimited pas.

De miljoen bezoekers hebben gezorgd voor een omzet van 11,9 miljoen euro. Het bezoekersaantal zal nog flink stijgen, want No Time to Die draait op dit moment in 150 bioscopen, wat het de grootste Bond-release ooit maakt. De film wordt de komende weken nog exclusief vertoond op het grote doek.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures