Films en seriesFilms en series

zaterdag 2 december 2023

Speculaties over gezondheid George Lazenby

Een rare dag gisteren toen George Lazenby in een live-verbinding op Instagram verscheen, zijn beeld daarna bevroor en kort daarop werd verbroken. De oud-James Bond (84) lag duidelijk in een ziekenhuisbed. Het had er alle schijn naar dat de live-verbinding per ongeluk tot stand was gekomen.


Bond-volger Kimberly Last, die in de jaren 90 een van de eerste James Bond-nieuwssites bestierde, was één van de kijkers op Instagram en maakte hier kort na het vreemde voorval melding van op Twitter.

Bij het uitblijven van enig officieel nieuws, waartoe noch Lazenby noch iemand van zijn familie noch zijn manager Anders Frejdh verplicht is, kan het niet anders dan dat een geruchtenstroom op gang komt. Had Lazenby in zijn onhandigheid niet op die uitzendknop gedrukt, dan had niemand iets geweten van een ziekenhuisbed.

Kimberly Last had inmiddels een screenshot van de live-verbinding opgeduikeld, waarop Lazenby inderdaad te zien is in iets wat op een ziekenhuisomgeving lijkt. Hoewel niet heel duidelijk, lijkt er een redelijk grote bloeduitstorting over zijn voorhoofd te lopen.

Na een halve dag speculeren en beterschapsbetuigingen had fansite MI6 dan eindelijk contact gekregen met Team Lazenby:

‘Het komt goed met George. Iedereen bedankt voor zijn bezorgdheid. Uit respect voor privacy geven wij geen verdere details.’

In juni dit jaar was Lazenby tijdelijk doodverklaard op Google. Dat bleek een stormpje in een glas water.

Vorig jaar september verscheen de eenmalig-007 negatief in het nieuws nadat hij niet meer welkom was bij een theatertour die hij in zijn geboorteland Australië maakte. Ondanks dat hij via social media zijn excuses aanbood, houdt de acteur zich sinds die tijd opvallend stil. De laatste recente foto van Instagram van eind augustus dit jaar toont een zichtbaar oude Lazenby met zijn jongste zoon, de inmiddels achttienjarige Sam.

George en Sam Lazenby (augustus 2023)

Op filmgebied staan er voor komend jaar nog drie producties met George Lazenby te verschijnen. In alle drie speelt hij de Amerikaanse president.

Recentelijk was hij nog te zien in de documentaireserie Icons Unearthed op Vice TV. De opname daarvan vond plaats in april dit jaar.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures