Films en seriesFilms en series

dinsdag 19 maart 2024

‘Nieuwe James Bond: Aaron Taylor-Johnson’

De zevende James Bond is mogelijk gekozen. Britse media melden op basis van ingewijden dat Tenet-acteur Aaron Taylor-Johnson de rol van geheim agent aangeboden heeft gekregen.


De 33-jarige Brit moet nog wel ja zeggen op het aanbod. Er zou ook al worden gewerkt aan een script voor de 26e James Bond-film. Eon Productions, dat de spionagethrillerfilms maakt, staat op het punt om dit jaar met de opnames te beginnen. Een bron zegt tegen The Sun dat Taylor-Johnson de nieuwe 007 wordt, mocht hij die baan willen accepteren. Het formele aanbod ligt op tafel en ze wachten op antwoord. ,,Wat Eon betreft gaat Aaron de komende dagen zijn contract tekenen en kunnen ze beginnen met de voorbereidingen voor de grote aankondiging.”

Taylor-Johnson, naast Tenet ook bekend van Avengers: Age of Ultron, kreeg vorige week al de vraag voorgelegd vanuit de pers of hij in de rol van Bond zou kruipen. ,,Ik vind het charmant en geweldig dat mensen mij in die rol zien. Ik beschouw het als een groot compliment.”

Taylor-Johnson zou Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig opvolgen in de rol, als zijn selectie wordt bevestigd. Connery speelde de hoofdrol in Dr. No, de eerste officiële film, in 1962. Craig zwaaide in 2021 na vijf films af als 007.

Idris Elba werd lange tijd getipt om de rol op zich te nemen, maar de 51-jarige zei in september dat ‘walgelijke’ opmerkingen over zijn ras hem ervan weerhielden. Naast Elba werden ook onder anderen Cillian Murphy en Henry Cavill genoemd. De volgende Bond-film was uitgesteld vanwege de Hollywoodstakingen van vorig jaar.

Bron: AD

In 2022 zou Aaron Taylor-Johnson ook al dichtbij de rol van James Bond zijn...

2 opmerkingen:

Jorn zei

Hij heeft de looks, maar zijn lichte stem staat mij tegen.

Jasper Hartog zei

Je slaat de spijker op z'n kop!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures