Films en seriesFilms en series

donderdag 28 maart 2013

Bruce Willis wil boevenrol in Bond-film

Bruce Willis zou graag een Bond-boef spelen, zegt hij tegenover The Daily Express. De Hollywoodacteur staat vooral bekend om zijn heldenrollen.

"Ik heb altijd gedacht dat het veel leuker zou zijn om bad guys te spelen", zegt de acteur. "Dat heb ik nu een paar keer gedaan, maar het viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Dus ik blijf voorlopig nog even aan goede kant, tenzij er een James Bond-film voorbij komt. Mijn liefde voor 007 is met die laatste film weer helemaal teruggekomen."

Als Hollywoodveteraan staat Willis niet echt sterk, Bond heeft weinig Amerikaanse A-acteurs als tegenstander gehad. Christopher Walken (Zorin in A View to a Kill) is eigenlijk de enige Hollywoodster in vijftig jaar tijd.

Christopher Walken en Roger Moore op de set van A View to a Kill (1985)

Laatst nog heeft ook Kevin Spacey zijn medewerking aan de Bond-films aangeboden. Maar dan alleen als Sam Mendes de regie wederom op zich neemt. Dat feest gaat niet door weten we nu.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures