Films en seriesFilms en series

dinsdag 26 maart 2013

'Danny Boyle in gesprek over Bond 24'

Regisseur Danny Boyle is in de race om Bond 24 te gaan regisseren, meent boulevardblad The Sun. De Trainspotting-regisseur zou zondag, tijdens de uitreiking van de Empire Awards, te zien zijn geweest met Bond-producer Barbara Broccoli. Eén en één is twee, aldus The Sun.

Dat Boyle op de lijst van mogelijke Bond-regisseurs staat, is op zich niet vreemd. Hij regisseerde de opening van de Olympische Spelen in Londen vorig jaar zomer en was onder meer verantwoordelijk voor het filmpje waarin James Bond Her Majesty The Queen in hoogst eigen persoon uitnodigt voor een spectaculaire parachutesprong.

James Bond op audiëntie bij Queen Elizabeth

Maar in december vorig jaar gaf Boyle nog aan geen Bond-film te willen regisseren. Simpelweg omdat hij niet overweg kan met 'een groot budget'.

Skyfall-regisseur Sam Mendes heeft onlangs te kennen gegeven voorlopig geen tijd voor een Bond-film te hebben. En dat betekent dat het geruchtencircuit over een geschikte regisseur weer overuren kan draaien.

Onlangs heeft Boyle aangekondigd een vervolg te willen maken op Trainspotting uit 1996. Deze sequel Porno zou moeten uitkomen in 2016, wat betekent dat hij daarvoor nog tijd zou hebben om een Bond-filmpje te draaien. Bond 24 zou binnen drie jaar moeten uitkomen, dus uiterlijk eind 2015.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures