Films en seriesFilms en series

zondag 10 maart 2013

Logan wil Bonds kwetsbaarheid tonen

Scenarist John Logan wil in de volgende Bond-film graag de kwetsbaarheden, angsten en depressies van 007 naar voren laten komen. Een gegeven dat volgens de schrijver rechtstreeks uit het werk van Ian Fleming komt. Dat laat Logan doorschemeren in een interview met The Financial Times.

John Logan van oor tot oor op de première van Skyfall in oktober

Het is de reeds ingeslagen weg van Skyfall die Logan graag wil voortzetten: een geheim agent van vlees en bloed. Hij roemt Fleming die de menselijke kant van Bond durfde te laten zien, iets wat in de films maar mondjesmaat tot uiting is gekomen.

Logan is er van overtuigd dat het huidige bioscooppubliek de emotionele kant van Bond zal accepteren: "Ik denk dat Skyfall heeft aangetoond dat de kijker meer lagen in het karakter van Bond wil. En die lagen zitten allemaal in het werk van Fleming."

Ian Fleming, de man die Bonds kwetsbaarheid durfde te tonen

John Logan is na het succes dat hij met Skyfall boekte, solo bezig met de verhaallijn van de volgende James Bond-film: Bond 24. Het duo Neal Purvis en Robert Wade zal voor het eerst sinds The World Is Not Enough (1999) niet meeschrijven aan een Bond-film.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures