Films en seriesFilms en series

dinsdag 17 september 2013

Ierland hoopt op Bond-productie

De Ardmore Studios in Ierland hoopt de volgende James Bond-productie binnen te halen. Deze enigszins valse hoop is ontstaan na een bezoek van producer Barbara Broccoli en scenarist John Logan aan de bijeenkomst Institute of Directors, dat dit weekeind in Dublin werd gehouden.

Hier zal het niet aan liggen: de omgeving van de Ardmore Studios in het Ierse Bray

Het wil namelijk dat John Logan (kind van Ierse ouders, maar dat doet er nu even niet toe) tot en met maart in Ierland woont, in verband met de opnames van de tv-serie Penny Dreadful. Tegelijkertijd werkt hij aan het script van Bond 24.

Hierdoor is bij de Ieren de hoop ontstaan dat Logan deze tijd gebruikt om hun land in het volgende Bond-avontuur te verwerken. Desgevraagd reageerde Barbara Broccoli hierop dat ze met alle plezier in Ierland komt filmen. En waarom zou ze dat niet zeggen?

Maar als Logan het verhaal van Bond 24 op Antarctica, de Sahara of de maan laat afspelen, zullen ze dat toch echt niet in Ierland gaan opnemen...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures