Films en seriesFilms en series

donderdag 19 september 2013

Fleming als opmaat naar Bond

Het zijn niet exact zijn eigen woorden, maar Dominic Cooper zou zijn recente rol als Ian Fleming als openlijke auditie kunnen zien voor die van James Bond. Aldus een artikel in Radio Times.

Dominic Cooper als Ian Fleming

De Britse acteur is binnenkort te op tv te zien als de geestelijk vader van James Bond. De producent van de tv-serie Fleming, Douglas Rae, heeft Cooper gezegd dat hij met deze rol een goede kans maakt de volgende James Bond te worden. Cooper zelf reageert daar lacherig op. Het heeft ook zo weinig zin om daar serieus op te reageren.Opnieuw in korte tijd een naam om aan het rijtje '(on)mogelijke nieuwe Bond-kandidaten' toe te voegen. Eerder deze maand lieten Damian Lewis en Tom Hardy al van zich horen.

Dat de media hier zo mee bezig zijn, is van alle tijden. Iedere Engelse acteur sinds de jaren zestig lijkt ooit geïnteresseerd te zijn geweest in deze rol.

In ieder geval blijft Daniel Craig nog wel een poosje aan als 007. Met nog minimaal twee films (Bond 24 en Bond 25) op stapel, zal hij met een totaal van vijf netjes aansluiten bij Roger Moore (zeven officiële films in twaalf jaar) en Sean Connery (zes officiële in negen jaar). Aangenomen dat hij rond 2017/2018 zijn laatste Bond-productie zal afronden, zal hij er tegen die tijd elf tot twaalf dienstjaren als geheim agent op hebben zitten.

1 opmerking:

Allard Geerlings zei

Lijkt mij een interessante serie!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures