Films en seriesFilms en series

vrijdag 26 september 2014

Bond Lifestyle gaat Nederlands

En viert dat met een prijzenpakket


Fanwebsite Bond Lifestyle is nu ook beschikbaar in het Nederlands. Om de lancering van deze nieuwe website te vieren organiseert Bond Lifestyle een reeks prijsvragen met prachtige prijzen.

Bond Lifestyle werd in 2005 opgericht door de Nederlandse Bond-fan Remmert van Braam en biedt een overzicht van producten en locaties uit de Bond-films en -boeken. Zo kun je ontdekken welke kleding de bekende spion draagt, welke gadgets en accessoires hij gebruikt, welke voertuigen hij bestuurt, maar ook waar hij heen reist en wat hij eet en drinkt.

Remmert van Braam doet Goldfinger

De Nederlandstalige Bond Lifestyle website bevat naast de producten uit de films ook nieuws en artikelen specifiek gericht op de Nederlandse en Belgische Bond-fans.

Uiteraard zijn ook de Nederlandse items in Bond-films vertegenwoordigd, zoals Heineken en de filmlocaties in Amsterdam. Ter ere van de lancering van de Nederlandstalige website zal in de volgende weken speciaal worden gekeken naar diverse Philips-producten die gebruikt worden in de films, waaronder scheerapparaten, bandrecorders en radio's.

Om de lancering van de Nederlandstalige Bond Lifestyle website te vieren kun je in de maanden september, oktober, november en december diverse prijzen winnen, van 007 eau de toilette, Cartamundi-speelkaarten, het boek 'Bond over Bond' van Sir Roger Moore, de blu-ray van de nieuwe serie Fleming, tot de Q-beker en Duralex-glazen uit Skyfall en de On the Tracks of 007-reisgids van de Nederlandse auteur Martijn Mulder met alle filmlocaties.Bond Lifestyle is een doorlopend project dat nooit klaar is. De komende tijd zullen dan ook meer producten worden toegevoegd, en met de befaamde Designing 007-tentoonstelling die in oktober in de Kunsthal Rotterdam haar deuren opent en een nieuwe Bond-film in 2015, zal er genoeg nieuws te melden zijn.

Bezoek de Nederlandstalige Bond Lifestyle-website en de Facebookpagina om meteen mee te doen met de prijsvragen en voor de laatste website updates, nieuwtjes en foto’s.

1 opmerking:

JW Pepper zei

Geweldige site! Mooi dat hij er nu ook in Nederlands is.

James Bond films doen het in Nederland altijd goed aan de kassa. De populariteit is in dit kleine landje erg hoog! Maar dat kan altijd hoger en ik hoop dat de Nederlandse versie van Bond Lifestyle daaraan kan gaan bijdragen.

Veel succes Remmert!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures