Films en seriesFilms en series

donderdag 22 januari 2015

'EON wil nog een hit van Adele'

Zangeres Adele is deze week in Los Angeles gespot. Niet om haar nieuwe album te promoten, maar om te praten over een tweede James Bond-titelsong. Dat meldt de Daily Mirror vandaag.

Een anonieme bron, verbonden aan de MGM, zegt dat Adele opeens een goed idee voor een thema kreeg, en daarop het vliegtuig richting LA pakte om daar met de 'bazen' van de Bond-films over te praten.

Adele gooide met Skyfall hoge ogen. Ze won er tal van prijzen mee, met als hoogtepunt een Oscar. Haar naam circuleert daarom al jaren rond in het gerichtencircuit als het gaat om de titelsong van de 24e Bond-film.

Als Adele daadwerkelijk de nieuwe Bond-song mag maken, zal het voor het eerst zijn dat een zanger achter elkaar twee titelsongs verzorgt. Shirley Bassey mocht er in het verleden drie maken. Maar daar zaten wel wat jaartjes tussen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures