Films en seriesFilms en series

dinsdag 13 oktober 2015

Craig mag niet meer klagen

Daniel Craig mag niet meer klagen over de James Bond-films. Bazen van Sony hebben hem gevraagd te zwijgen over de films. Dat melden bronnen aan Page Six.

Monica Bellucci en Daniel Craig, publiciteitsfoto Spectre door Rankin

Over een paar weken verschijnt de nieuwste Bond-film Spectre in de bioscoop. In aanloop naar de première komt Craig veel in het nieuws, maar hij heeft niet veel positiefs over de films te zeggen.

"Ze hadden problemen met het script," aldus een bron. "Craig raakte ook gewond en moest aan zijn knie worden geopereerd. Een maand geleden waren ze nog steeds aan het filmen, terwijl de première gepland staat over een paar weken. Het was een zeer moeilijke productie."

In juli vertelde Craig tegen Time Out dat hij een nieuwe Bond-film niet meer zag zitten. "Ik snij nog liever mijn polsen door. Ik wil er de komende twee jaar even niet aan denken." Later kwam hij nog in de media door te zeggen dat hij hoopte dat de nieuwe Bond-acteur de reeks naar een nieuwe hoogte zou tillen. Ook hoopte hij dat de films minder seksistisch zouden worden.


Bron: NU.nl

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures