Films en seriesFilms en series

vrijdag 2 oktober 2015

Titelsong Spectre ontbreekt op soundtrack-cd

Het lijkt erop dat de titelsong Writing's on the Wall ontbreekt op de soundtrack-cd van Spectre. Gezien onderstaande afbeelding van de cd-cover, waar enkel de instrumentale versie van Sam Smiths begintune wordt vermeld. Aldus te zien op de website van Amazon.


De eerste soundtrack-cd waar de titelsong ontbrak was Casino Royale. Chris Cornell, de schrijver en zanger van het nummer, verbood You Know My Name op de soundtrack te zetten. Wel verscheen er een singel met twee versies van de song.

Op de soundtrack van Skyfall ontbrak het gelijknamige titelnummer van Adele. Op de singel-cd verscheen naast de originele track ook een instrumentale versie. Voor Spectre lijken ze dit nu te herhalen. Ook de singel van Writing's on the Wall belooft de instrumentale versie van het nummer. Voordeel is natuurlijk wel dat er nu ruim 4 minuten extra filmmuziek op de soundtrack-cd past.

De soundtrack van Spectre, gecomponeerd door Thomas Newman, verschijnt op 23 oktober.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures