Films en seriesFilms en series

donderdag 22 oktober 2015

'Nieuw 007-avontuur grenst aan delirium'

Britse pers lovend over Spectre


De Britse kranten zijn omver geblazen door Spectre. De grote Britse kranten The Guardian en The Telegraph geven allebei vijf sterren.


De nieuwe James Bond-film Spectre heeft een warm onthaal gekregen in thuishaven Groot-Brittannië. Zowel de krant The Guardian als ook The Telegraph geven de film vijf sterren.

Volgens The Guardian keert Bond-acteur Daniel Craig terug in een "ongelofelijk spannend, spectaculair, opera-achtig James Bond-avontuur dat aan een delirium grenst".


Spectre is volgens de krant "pure actie-mayhem met een groot gevoel voor stijl". Craig wordt bovendien ''een van de beste Bond-acteurs aller tijden" genoemd. "Hij is gelijkwaardig aan Sean Connery."

The Telegraph roemt regisseur Sam Mendes, die "op een flamboyante manier de James Bond-saga gebruikt om adembenemende actie met de klassieke 007-sfeer te combineren". Beide kranten noemen de martelscène in de 24e Bond-film als eentje voor in de boeken. "Huiveringwekkend sadistisch", zegt The Telegraph.


De Daily Mail is iets minder euforisch, maar geeft de film alsnog vier sterren. "Maakt de film de gigantische hype, de geheimzinnigheid en de immense voorvreugde waar? Zonder enige twijfel; ja", aldus de krant. "Mocht dit de laatste keer zijn dat Craig in de huid van James Bond kruipt, dan doet hij dat met een gigantisch vuurwerk."

Spectre is vanaf 29 oktober in Nederland te zien.

Bron: NU.nl

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures