Films en seriesFilms en series

woensdag 6 april 2016

De Q Factor

Hannover Messe ChallengeOp maandag 25 april beleven ruim 300 scholieren uit Twente een onvergetelijke inspiratiedag op de Hannover Messe, de grootste innovatie- en technologiebeurs van Europa.

De Universiteit Twente organiseert in samenwerking met TechYourFuture, Scienceguide.nl, Saxion en verschillende partners een uniek programma voor leerlingen van 5/6 VWO en 4/5 HAVO.


De leerlingen gaan in groepjes aan de slag met een opdracht waarin Q uit de James Bond-films de hoofdrol speelt. Leerlingen gaan op de Hannover Messe op zoek naar de Q Factor.

In het kort: de leerlingen gaan aan de hand van het lesmateriaal op zoek naar twee aansprekende innovaties, beschrijven deze en creƫren zelf een nieuw product door deze innovaties met elkaar te verbinden. De groep met de beste oplossing kan een mooie prijs in de wacht slepen.


De laatste Bond-film Spectre bekijken de leerlingen op weg naar Hannover in de bus. Bij de film horen kijkopdrachten.

TechYourFuture, het expertise centrum voor wetenschap en technologie, heeft het lesmateriaal geschreven.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures