Films en seriesFilms en series

vrijdag 22 april 2016

Fiennes zet vraagtekens bij terugkeer als M

Hoewel er over Bond 25 niet meer bekend is dan de aankondiging aan het eind van Spectre — 'James Bond will return' — is Ralph Fiennes niet zeker van zijn terugkeer als M in het volgende Bond-avontuur.

Ralph Fiennes als M in Spectre (2015)

De Britse acteur heeft een contract voor drie films. Na zijn optredens in Skyfall (2012) en Spectre (2015) betekent dat dus nog in ieder geval één Bond-film, zou je zeggen. Maar Fiennes is daar allerminst zeker van.

Als Daniel Craig voor een volgende Bond-film tekent, dan verwacht Fiennes dat hij ook weer van de partij zal zijn, zegt hij tegen Den of Geek. "En als hij het niet doet, dan wacht ik gewoon af welke kant de filmmakers op willen gaan." Ergo, Fiennes vindt een terugkeer zonder Craig niet vanzelfsprekend.

Als Mallory in Skyfall (2012)

Uiteraard weet hij ook wel dat Judi Dench de M van twee James Bonds is geweest (Brosnan en Craig). Datzelfde geldt voor voorganger Robert Brown (Moore en Dalton) en Bernard Lee had er zelfs drie (Connery, Lazenby en Moore). Wat dat betreft hoeft een nieuwe Bond geen roet voor hem in het eten te gooien.

Over de terugkeer van Daniel Craig wordt momenteel enkel gespeculeerd. Persoonlijk verwacht ik dat hij er nog wel eentje gaat doen.

Nu eerst maar eens een nieuwe partner voor MGM binnen zien te halen, en dan als de wiedeweerga aan Bond 25 gaan sleutelen!

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures