Films en seriesFilms en series

woensdag 12 september 2018

Taghmaoui ontkent boevenrol in Bond 25

‘Fake news’, laat acteur Saïd Taghmaoui via Twitter weten. Hij zit níet in de nieuwe Bond-film.


Dit weekend kwam via de website The National naar buiten dat de Franse acteur gecast was om de grote boef te spelen in Bond 25. Danny Boyle had hem persoonlijk uitgekozen, maar door het plotselinge vertrek van de regisseur, was de rol voor Taghmaoui opeens allerminst zeker.

In het artikel vertelt de acteur dat áls de Bond-productie voor een schurk uit het Midden-Oosten kiest, de rol voor hem is. Het kan ook zijn dat de keuze valt op een slechterik uit Rusland, in dat geval gaat het feest voor de Fransman niet door.

Dat lijkt nu door Tweet van Taghmaoui achterhaald. The National kletst maar wat, als we de acteur mogen geloven. Maar dan moet de website welhaast een compleet onzininterview hebben gepubliceerd. Welk belang is er mee gediend om een tamelijk onbekend acteur zo op de voorgrond te plaatsen, behalve ter promotie van de acteur zelf?

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures