Films en seriesFilms en series

maandag 3 september 2018

Heineken wacht op doorstart Bond 25

Hollands trots Heineken wacht rustig af tot er meer bekend is over de voortgang van Bond 25. Momenteel lijkt de productie van de nieuwe Bond-film stil te liggen, voor de buitenwereld althans. Aangenomen mag worden dat er achter de schermen drukker wordt gewerkt dan ooit om de juiste mensen op de juiste plaatst te krijgen.


Eind mei werd het nieuws bekend dat Bond 25 er in oktober 2019 gaat komen met, toen nog, Danny Boyle aan het hoofd. Kort daarop werd Daniel Craig gespot in het Spaanse Cardona, voor het eerst sinds Spectre (2015) weer gehuld in James Bond-outfit. Het gerucht ging dat het hier om de opnamen van een commercial van Heineken ging. Heineken bevestigt nu dat Daniel Craig inderdaad opnamen voor de nieuwe tv-spot heeft gemaakt.

Alleen, wanneer de tv-reclame te zien zal zijn, blijft ongewis. Dat hangt geheel af van wanneer meer duidelijk wordt over de verschijningsdatum van Bond 25.

Momenteel is van uitstel officieel nog geen sprake, zolang dat blijft zal de commercial volgend jaar september in roulatie komen. Het is gebruikelijk om de tv-spot anderhalve maand vóór de filmpremière te lanceren.

Volgens een zegspersoon van Heineken is een tijdelijk oponthoud van de nieuwe Bond-film ‘niet het einde van de wereld.

Heineken en James Bond werken sinds Tomorrow Never Dies (1997) al samen. In die ruim twintig jaar zijn dat met Bond 25 meegerekend straks acht films waarin de bierbrouwer een piepkleine filmrol heeft, en vooralsnog heeft James Bond opvallend weinig bier gedronken...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures