Films en seriesFilms en series

vrijdag 24 mei 2019

Foto's Daniel Craig bij Pinewood Studios

Het leven van een James Bond gaat niet over rozen. Via Daily Mail zijn foto's opgedoken van Daniel Craig die uit zijn trailer stapt op het terrein van Pinewood Studios. De bebaarde acteur trekt een pijnlijk gezicht, hoogstwaarschijnlijk door de blessure aan zijn enkel waaraan hij vandaag of morgen wordt geopereerd.

Daniel Craig buiten zijn trailer bij Pinewood Studios

Het zijn de eerste foto's van Craig sinds enkele weken. Begin deze maand werd hij nog in een vertrouwde pose waargenomen. Kort daarna gleed hij uit tijdens de opname van een actiescène, waarna hij zich op stel en sprong heeft laten onderzoeken in New York.

Aanvankelijk ging het gerucht dat de blessure aan zijn enkel wel mee scheen te vallen. Echter berichtte Eon Productions deze week bij hoge uitzondering zelf dat de 51-jarige acteur een operatie aan zijn voet moet ondergaan. Hij zal daarna twee weken uit de roulatie zijn om te herstellen. De premièredatum van Bond 25 in april 2020 komt hiermee niet in gevaar, belooft de James Bond-productiemaatschappij.


Craig heeft zich dus wél bij de filmploeg in Engeland geschaard. Het zou uiteraard kunnen dat er close ups worden opgenomen, of scènes waarbij hij weinig hoeft te bewegen, zoals op kantoor bij M. De vraag blijft dan wel: waarom die ongeschoren kop? Misschien zijn ze alleen aan het repeteren om de verloren tijd toch enigszins nuttig te gebruiken.

Zoals gebruikelijk komt tijdens studio-opnamen weinig nieuws over een productie naar buiten. Wat er tussen nu en twee weken geleden, sinds het vertrek van de eerste unit uit Jamaica, is opgenomen, is niet bekend. Enkel opnamebeelden van een twee unit tonen aan dat recentelijk nog gefilmd werd op het Caribische eiland.

Het is te hopen dat Daniel Craig na die twee weken rust inderdaad weer goed genoeg op de been is. Nog langer uitstel kan de filmproductie echt niet gebruiken.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures