Films en seriesFilms en series

vrijdag 20 augustus 2021

Wereldpremière ‘No Time to Die’ op 28 september

De wereldpremière van No Time to Die vindt plaats op dinsdag 28 september in de Royal Albert Hall in Londen, meldt het officiële 007-kanaal vanavond. En dat is goed nieuws, nadat vandaag opnieuw werd gevreesd voor een vertraging nu het lijkt dat Australië en Nieuw-Zeeland de nieuwe Bond-film naar november hebben verplaatst.

Daniel Craig en Ana de Armas in No Time to Die (2021)

Bij de Engelse première zullen in ieder geval hoofdrolspeler Daniel Craig, regisseur Cary Joji Fukunaga en de producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli aanwezig zijn.

Dat de Royal Albert Hall opnieuw is uitgekozen als locatie voor een Bond-première, is geen verrassing. Eerder deze maand was al te lezen op de site van The Sincura Group, een organisator van grote filmpremières, dat de aftrap van No Time to Die daar zou plaatsvinden. Volgens diezelfde website wordt de afterparty gehouden in het Natural History Museum. De ticketverkoop van het evenement verloopt eveneens via Sincura.

Skyfall (2012) en Spectre (2015) beleefden hun wereldpremières ook in de Royal Albert Hall. Dat waren overigens ‘royal premieres’ in aanwezigheid van respectievelijk prins Charles en Camilla, de keer daarop gaven onder meer prinsen William en Harry acte de présence. Over koninklijk bezoek wordt deze keer niet gerept. Voordat de Royal Albert Hall bij 007 in de picture kwam, was het Odeon op Leicester Square decennialang de thuisbasis voor Bond-premières.

Aangezien het nog steeds onzeker is of en waar No Time to Die zijn beloofde premièredatum van 30 september gaat halen (zoals in Nederland), is bovenstaande officiële bekendmaking een stap in de goede richting.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures