Films en seriesFilms en series

maandag 22 mei 2023

‘Bondesque Magazine’ is terug

Het Nederlandstalige James Bond-magazine Bondesque is terug. Het blad belooft originele, informatieve en verrassende artikelen over de wereld van 007 te brengen. De inhoud is samengesteld door hoofdredacteur Merlijn Kuiper in samenwerking met James Bond-kenners van over heel de wereld.


De eerste editie van Bondesque Magazine verscheen in 2011, toen nog onder de paraplu van James Bond Nederland. Destijds bleef de teller steken op vijf edities; Bondesque Magazine nummer 6 verschijnt halverwege juni voor het eerst als zelfstandig magazine.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Bondesque Magazine 6. De eerste kopers ontvangen vervolgens een gelimiteerde Bond-print van Reuben Wakeman.


In het nieuwe nummer onder meer aandacht voor: Jamaica, de thuisbasis van Ian Fleming; een blik achter de schermen bij de setontwerpen van de laatste Bond-film No Time to Die en een duik in de geschiedenis van de titelsongs. Niet alleen de bekende nummers komen aan bod, ook de songs die het witte doek niet haalden.

Verder in Bondesque 6: een interview van Pjotr Zajac met still-fotograaf van No Time to Die Nicola Dove; de posterontwerpen van Vic Flair en de spectaculaire sneeuwopnamen van de Bond-films door cameraman Willy Bogner.

Zie voor meer informatie Bondesque Magazine.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures