Films en seriesFilms en series

woensdag 24 mei 2023

Rebel Wilson deed auditie voor Bond 26

Rebel Wilson heeft vorig jaar auditie gedaan voor Bond 26. Dat zegt de Australische actrice tegen Variety.

Rebel Wilson tijdens de BAFTA-uitreiking

De uitnodiging volgde nadat Wilson de uitreiking van de BAFTA’s had gepresenteerd. Het gala stond voor een deel in het teken van zestig jaar James Bond-films.

Nieuws over Bond 26 is schaars en beperkt zich de laatste jaren vooral tot geruchten over wie de nieuwe James Bond moet worden. Producent Barbara Broccoli kondigde vorig jaar zomer aan dat het nog zeker twee jaar duurt voordat zij met een nieuwe Bond-film begint. Daarbij moet het personage van Bond volgens haar ‘opnieuw worden uitgevonden’.

Barbara Broccoli

Variety geeft in het artikel aan dat Bond 26 zich in een vroeg productiestadium bevindt, het ‘script stadium’. Dat er op dit moment aan een script wordt geschreven, lijkt gezien de huidige schrijversstaking onwaarschijnlijk.

Op zich klinkt het logisch dat er voorzichtig een begin wordt gemaakt aan een verhaallijn. Zonder script en zonder concrete filmplannen laat een nieuwe Bond-film namelijk lang op zich wachten, laat staan dat er een nieuwe Bond-acteur nodig is. Hoewel de nevenactiviteiten van Eon Productions én het einde van No Time to Die anders doen vermoeden, wil Barbara Broccoli James Bond-films blijven maken.

Het lijkt erop dat de auditie van Rebel Wilson puur oriënterend is geweest, wellicht om een personage speciaal voor de actrice te creëren. Het is nog te vroeg om te zeggen of zij inderdaad in de nieuwe Bond-film te zien zal zijn. Dat het niet om de rol van James Bond gaat, wil zij wel verklappen. Tijdens de uitreiking van de BAFTA’s grapte zij nog dat dit wél het geval was.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures