Films en seriesFilms en series

zondag 31 maart 2019

Double-o-seven reporting for duty

Daniel Craig is zaterdag vertrokken uit zijn woonplaats New York. Mail Online plaatste enkele foto's van de James Bond-acteur op JFK Airport. Een foto van zijn ticket hadden ze net niet, maar naar alle waarschijnlijkheid was de eindbestemming Londen.

007 in New York

Over de fysieke aanwezigheid van Craig deden de laatste week de wildste geruchten de ronde. Zo zou hij naast New York ook in Oslo en Belgrado te zien zijn geweest. In Oslo leek het te gaan om een geslaagde grap met een dubbelganger. Ondanks zijn Noorse accent trapte de krant Dagbladet er met open ogen in.

De Noorse Daniel Craig

Eerder deze week doken de eerste beelden van Bond 25 op; werkopnamen op het ijs in Noorwegen. Zoals gebruikelijk bij veel James Bond-films begint een second unit al enkele weken (of soms zelfs maanden) eerder met filmen voordat de opnamen met de hoofdrolspelers gaan beginnen.

Aangezien over de exacte begindatum van principal photography nooit iets bekend is gemaakt, voelt het een beetje als een valse start. Doorgaans gaat aan de officiƫle startdatum een persconferentie of photocall vooraf. Deze (of de aankondiging daarvan) wordt alsnog in de loop van volgende week verwacht.

Die witte baard eraf, dan is Daniel Craig klaar voor zijn high note. Zijn opvolger schijnt trouwens van Noorse komaf te zijn...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures