Films en seriesFilms en series

donderdag 11 april 2019

Bond-regisseur Fukunaga in Italië

Filmproductie nog steeds in voorbereidingsfase


Bond 25-regisseur Cary Fukunaga is deze week in Zuid-Italië om locaties voor zijn nieuwe film te bezoeken. Met een delegatie van Eon Productions bekijkt hij waar bepaalde scènes uit het script het beste verfilmd kunnen worden. De uitgekozen plaatsen Matera en Marina di Pisticci lenen zich volgens de krant Corriere del Mezzogiorno uitstekend voor halsbrekende stunts.

Cary Fukunaga (rechts) met op de achtergrond Matera

De verwachting, of eerder de hoop, was dat het filmen van de nieuwe Bond deze week zou beginnen, voorafgaand door de officiële lancering van de titel. Met een regisseur op locatiebezoek, zit dat er niet in. Eind deze of begin volgende maand is een reële optie voor een persconferentie of photocall, waarna de filmopnamen met de hoofdrolspelers kan beginnen.

Zo'n persevenement laat Eon Productions niet aan zich voorbijgaan. Het is hét moment om wereldwijd alle schijnwerpers op 007 te richten en enkele stenen op te lichten, zodat die ene sterveling die totaal nog niets wist van een op handen zijnde Bond-film, ook op de hoogte is.Vorige week werden opnamen in Noorwegen afgerond. Die opnamen werden gemaakt door een second unit-ploeg die met een tweede regisseur vaak al eerder in het buitenland filmt. Dat had alles te maken met een bevroren meer dat nodig was. Daarmee leek de nieuwe Bond-film van start te zijn gegaan, maar niets blijkt minder waar.

Principal photography gaat pas beginnen als Eon Productions officieel het startschot geeft. En daar mag de hele wereld getuige van zijn.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures