Films en seriesFilms en series

zondag 7 april 2019

‘Bond 25 eind van de zomer maand naar Italië’

Het filmteam van de nog immer naamloze nieuwe Bond-film, filmt van 17 augustus tot en met 23 september in het zuiden van Italië, meldt de website Sassilive. De productie zal de locaties Matera en de badplaats Marina di Pisticci aandoen.

De haven van Marina di Pisticci

Matera werd al eerder genoemd als mogelijke filmlocatie voor Bond 25, Marina di Pisticci is een nieuwe aanvulling. Naar verluidt worden in Matera de pre-titles van de nieuwe Bond-film opgenomen,
waarin James Bond met Madeleine Swann in een auto-achtervolging belandt, nadat 007 een bezoek heeft gebracht aan een oude bekende.  

De locatie Matera werd ruim tien jaar geleden al bezocht voor Quantum of Solace (2008). Uiteindelijk besloot het filmteam uit te wijken naar de marmergroeven van Carrara en de route langs het Gardameer voor de wilde achtervolging aan het begin van de film.

Daniel Craig in het Italiaanse Carrara voor Quantum of Solace (2008)

Jodie Comer
Verder meldt de Italiaanse website een drietal actrices die zouden zijn uitgekozen voor een rol in de film: de Engelse Jodie Comer; de Indiaase Priyanka Chopra en de 14-jarige Frans/Italiaanse Deva Cassel, dochter van acteurs Monica Bellucci uit Spectre (2015) en Vincent Cassel.

Zangeres Dua Lipa is volgens Sassilive uitverkoren om de titelsong van Bond 25 te verzorgen. En vooral met dit laatste maakt de website een toch wat overspannen en minder betrouwbare indruk.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures