Films en seriesFilms en series

dinsdag 16 april 2019

James Bond-concerten door het Metropole Orkest

Het Metropole Orkest dompelt zich onder in de wereld van spionage en glamour met het concert The Music from James Bond. Met medewerking van zangers Dorona Alberti (Gare du Nord) en Tim Akkerman (voormalig Di-rect) brengt het Metropole Orkest volgend jaar de meest iconische songs uit de James Bond-films ten gehore.„Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound die zowel nostalgisch als tijdloos is”, aldus initiatiefnemer Dorona Alberti.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien, met nóg meer knallende blazers en dramatische strijkarrangementen.

The Music from James Bond staat onder leiding van dirigent Hans Ek. De concerten vinden plaats in februari en maart 2020 in zeven steden in ons land. Voor een aantal concerten is in de verkoop al kaarten verkrijgbaar, de rest volgt in mei bij de presentatie van de seizoensprogrammering van de betreffende theaters.

Klik hier voor kaarten en info.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures