dinsdag 25 april 2017

Leven Madonna verfilmd

Een klein radartje in de wereld van James Bond: Madonna. In 2002 verzorgde zij niet alleen de titelsong van Die Another Day, als scherminstructrice Verity heeft zij tevens een rolletje in de twintigste James Bond-film. Hoog tijd voor een eigen film over de nu 58-jarige popster.

Madonna in Die Another Day, te midden van Toby Stephens, Rosamund Pike en Pierce Brosnan

Universal Pictures (de filmmaatschappij die ook graag een James Bond-film wil maken) heeft het script Blond Ambition gekocht, dat het verhaal vertelt over het leven van zangeres Madonna. Dat meldt The Hollywood Reporter maandag.

Het begin van de film zal zich afspelen begin jaren tachtig, wanneer de jonge Madonna besluit te verhuizen van de staat Michigan naar de stad New York. Het verhaal vertelt hoe de zangeres probeerde aan de slag te gaan als danseres, maar toen dat niet lukte besloot ze te gaan zingen en liedjes te schrijven.

In 1983 bracht ze haar eerste album genaamd Madonna uit met beroemde nummers zoals Holiday en Borderline. Het was het begin van verder succes en met de release van haar album Like a Virgin in 1984 brak de zangeres definitief door bij het grote publiek.

Wie de film gaat regisseren, wanneer hij uitkomt en of Madonna zelf een rol zal spelen is nog niet bekend.
Bron: NU.nl

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2020
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures