Films en seriesFilms en series

vrijdag 21 april 2017

'Vijfde Bond-film voor Daniel Craig'

Volgens de Spaanse fansite Archivo 007 staat Daniel Craig op het punt zijn contract voor Bond 25 te ondertekenen. Dat baseren de Spaanse collega's op basis van een anonieme maar betrouwbare bron binnen de Bond-productie. Zouden zij die bron niet vertrouwen, dan hadden zij het gerucht niet naar buiten gebracht, klinkt ongeveer hun verdediging.


De bron, waarvan Archivo 007 via via heeft vernomen, is nauw betrokken bij het creatieve proces rond de nieuwe Bond-film. Het nieuws over Craigs contract betreft niet zijn eigen contract, maar dat van zijn stuntdubbel (Ben Cooke?), waaruit de bron opmaakt dat Craig binnenkort ook wel zal ondertekenen.

Sinds gisteren lijkt, na meer dan een jaar mediastilte, dat het productieproces van Bond 25 langzaam op gang komt. Eon Productions voert gesprekken met vijf potentiële partners, ofwel filmstudio's waarvan één de nieuwe Bond-film moet gaan distribueren. Zolang dat niet rond is (en dat geldt in principe sinds Spectre in 2015 in de bioscoop verscheen waarmee het contract met Sony Pictures na vier films ten einde kwam) heeft het geen enkele zin om over Daniel Craig of diens mogelijke opvolger te beginnen. Want zolang er geen film in voorbereiding is, heeft niemand een 007 nodig.


Goed, nu dat met die filmstudio's aan de gang lijkt, is het niet onlogisch dat er ook met Craig wordt gesproken en het niet lang meer hoeft te duren voordat het officiële nieuws binnenkort luidt: 'Daniel Craig terug in Bond 25'. Voor die tijd scharen we het officieel nog even onder het kopje onofficieel...

Ook met dank aan Markos Kontze van James Bond Brasil!

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures