Films en seriesFilms en series

dinsdag 6 oktober 2020

Soundtrack ‘No Time to Die’ ook verschoven naar april

Ook de soundtrack van No Time to Die is verschoven naar 2 april. Dat is te lezen op de website van Decca Records. Aanvankelijk zou het album van Hans Zimmer op 13 november uitkomen, een dag na de filmpremière. Nu de film tot april is uitgesteld, is ook de bijbehorende muziek pas in het voorjaar verkrijgbaar.

Als er íets is wat de makers van James Bond ons wél hadden kunnen geven, is het de muziek. Normaliter is een James Bond-soundtrack eerder beschikbaar dan de film. Hierdoor kun je de muziek je alvast eigen maken, zodat de impact in de bioscoop vele malen groter is.

Vorige week, toen de film nog gewoon in november uit zou komen, verscheen Hans Zimmers versie van de beroemde gunbarrelmuziek. Tevens werd de tracklist van het album bekendgemaakt.

Met de tracklist open en bloot, zelfs met een spoiler inbegrepen, is er geen redelijk excuus meer te bedenken om de release van de filmmuziek ook uit te stellen. Laat die datum lekker op 13 november staan, kan de cd of lp fijn onder de kerstboom met de feestdagen, kunnen wij hem alvast luisteren en wil je wachten totdat je de film hebt gezien, dan doe je dat toch!

Naast de film (die in Nederland voor donderdag 1 april staat gepland) en de soundtrack is inmiddels ook de podcast tijdelijk opgeschort, evenals de derde editie van The James Bond Archives.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures