Films en seriesFilms en series

zaterdag 8 september 2012

Prijs je rijk

De kosten van de blu-raybox op een rijtje


Wat gaat die blu-raybox eigenlijk kosten en waar ben ik het voordeligste uit? Hierbij de meeste online verkooppunten op een rij.


Wehkamp: € 134,50 (+ € 1,95 verzendkosten, maar inclusief het boek James Bond, 50 Years of Movie Posters)
Cosmox: € 134,99 (gratis bezorgd)
Dvdoutlet.nl: € 149,95 (+ € 0,90 verzendkosten)
Bol.com: € 149,99 (gratis bezorgd)
ECI: € 149,99 (gratis bezorgd)
Free Record Shop: € 149,99 (+ € 1,95 verzendkosten)

Blijf ik met één vraag zitten. Stel, ik bestel de box online, hoe ben ik zeker van dat deze ook echt op de verschijningsdatum 26 september wordt bezorgd?

5 opmerkingen:

LVA zei

Bij FRS kun je ook in de winkel laten bezorgen, dan betaal je geen verzendkosten. Moet je 'm natuurlijk wel gaan ophalen. :-)

Bij Wehkamp, dat gratis boek, ik zou daarmee opletten. Denk dat HMV (UK) ook zo'n actie heeft, net als een paar jaar geleden, toen kreeg je Bond On Set erbij, máár dat was toen een kleinere uitgave, met veel minder pagina's en veel minder foto's (een soort 'best of' selectie). Kan zijn dat dat bij dit boek ook het geval is, maar zeker weet ik dat natuurlijk niet.

Matthijs zei

Op HDWOW (http://www.wowhd.nl/) is de box een stuk goedkoper trouwens (107,99). Als je dan ook nog eens wacht op een kortingsactie met 10 of 15% ben je helemaal goedkoop uit. Dat is dan wel de UK-import versie, maar alle kans dat daar ook Nederlandse ondertiteling bij zit, zoals bij de eerder uitgebrachte import UK blu-rays.

Het duurt even voordat je je dingen hebt, maar ze zijn dus wel erg goedkoop!

Jasper Hartog zei

Heb gelezen dat TMWTGG en LTK op de UK release geen Nederlandse ondertiteling hebben. Zal voor velen geen punt zijn, maar met het oog op kinderen die de films over een paar jaar móeten zien :) lijkt me dat niet zo handig.

Daarbij: ik vind de set hoe dan ook spotgoedkoop. Niet dat ik per se hetzelfde hoef te hebben voor de duurste prijs, maar gewoon waar ik 'm het makkelijkst vandaan kan halen.

Zal komende week eens bij het dichtstbijzijnde verkooppunt (FRS) informeren of ik 'm 's ochtendsvroeg meteen al kan komen ophalen. Want ik besef net dat deze uitgave van de eerste tot de laatste vezel 100% Bond is. En als je daar als hobby dagelijks mee bezig bent, is deze release meer dan een leuke aanschaf. In die zin doet de prijs er ook niet zo toe...

Matthijs zei

Helemaal gelijk hoor, ik ken ze al door en door en dan maakt voor mij de ondertiteling niet uit, vandaar :)

Maar kan ook niet wachten tot ik m binnen heb iig!

JW Pepper zei

De kans dat je de blu-ray op 26 september binnen hebt is vrij groot.
Winkels krijgen nieuwe releases een aantal dagen vantevoren, helaas is het niet toegestaan om deze voor de releasedatum al in de winkel te leggen.

Een aantal jaar geleden lag de DVD van Casino Royale bij BLOKKER al ruim vóór de releasedatum in het schap.

Ik bestel via Wehkamp, hopen dat het Poster-boek de normale versie betreft en niet een kortere versie.
Wilde dat boek sowieso graag hebben.


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures