Films en seriesFilms en series

maandag 24 september 2012

'Tony Scott had Bond-film kunnen maken'

Tony Scott, die onlangs op 68-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, zou een goede regisseur voor een Bond-film zijn geweest. Dat zegt producer Michael G. Wilson tegen het Britse filmweekblad Total Film.

Tony Scott

"Hij was het soort regisseur dat altijd in beeld was voor een Bond-film", zegt Wilson. "Het zou er vooral van hebben afgehangen of Scott beschikbaar was en of hij het project zelf zag zitten. Hij was in elk geval altijd een zeer goede, solide regisseur."

Wilson wil niet te veel zeggen over welke regisseurs hij in het vizier heeft voor Bond 24, het vervolg op Skyfall. "Het is niet helemaal gepast om te praten over wie wij hebben benaderd of wie ons heeft benaderd. Het is beter om te spreken over wie uiteindelijk een Bond-film hebben gemaakt. Maar voor de hand liggende namen als Paul Greengrass (van twee Bourne-films) en Christopher Nolan (Batman) zijn zeker een optie."

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures