Films en seriesFilms en series

dinsdag 11 september 2012

Connery niet aanwezig bij jubileumfeest

Oer-Bond voelt zich nog steeds tekort gedaan


Sean Connery, 007 nummer één, zal niet aanwezig zijn bij welke Bond-jubileumviering dan ook. De ex-007 is nog altijd verbitterd over oud-producers Saltzman en Broccoli die hem keer op keer weigerden in de winst te delen. Dat meldt de National Enquirer.

Het is bijzonder spijtig dat Connery geen deel zal uitmaken van de festiviteiten. Het vijftigjarig jubileum zou eigenlijk nog de enige mogelijkheid zijn om alle zes de Bond-acteurs voor de eerste keer samen te brengen. Bij het veertigjarig jubileum liet de oer-Bond ook al verstek gaan.

We zullen het moeten doen met deze fotomontage

Zijn zegsvrouw Nancy Seltzer benadrukt nogmaals dat de 82-jarige acteur met pensioen is en eerder heeft aangegeven geen publieke optredens meer te zullen maken.

Onlangs werd hij nog wel gespot in New York tijdens de US Open. Waar hij tennisser Andy Murray zijn steun betuigde. En het lijkt geholpen te hebben: Murray haalde gisteren zijn een Grand Slam-titel binnen.

2 opmerkingen:

JW Pepper zei

http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2012/250/4/c/bond_50___50_years_of_bond_by_themadbutcher-d5dy0xl.jpg

JW Pepper zei

Hogere resolutie van de afbeelding


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures