Films en seriesFilms en series

vrijdag 28 september 2012

Vier Bond-films terug in de bios

Titelsong Skyfall vanaf 5 oktober verkrijgbaar


Bond-liefhebbers opgelet. Komende week gaat het gebeuren. Ook Nederland ontkomt niet aan het gouden jubileum. Wat kunnen we volgens Sony Pictures allemaal verwachten?

· 50 jaar James Bond programmering in het Amsterdamse filmmuseum EYE op 4 en 5 oktober, met op 4 oktober om 21:30 uur de vertoning van Diamonds Are Forever (35mm, 'nieuwe' archiefprint), op 5 oktober om 17:00 uur On Her Majesty's Secret Service (35mm, vintage print, 142'), om 20:30 uur Dr. No (gerestaureerde versie, DCP, 110') en om 23:00 uur: The Spy Who Loved Me (gerestaureerde versie, DCP, 125')


· Een exclusieve Bond-screening op een geheime locatie op 5 oktober, Bond-fans kunnen nog meedoen via 20th Century Fox.

· Op 1 oktober wordt de artiest van de titelsong van Skyfall bekendgemaakt en op 5 oktober zal de titelsong voor het eerst overal te horen zijn. Vanaf dat moment is de Bond-song ook te downloaden via iTunes.

· Op 5 oktober zal op de radio niet alleen aandacht besteed worden aan de titelsong, maar ook aan het vijftigjarig bestaan van James Bond. Het radioprogramma van Rob Stenders, RobRadio, zal op vrijdagmiddag 5 oktober in het teken staan van 007 en wordt ‘Casual Friday’ opeens ‘Celebrate Bond Friday’, waarbij opgeroepen wordt om James Bond feestelijk gekleed naar je werk te gaan om de verjaardag van Bond te vieren.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures