Films en seriesFilms en series

zondag 16 september 2012

007 Magazine: OHMSS de aller beste

Goldfinger eindigt in poll op tweede plaats


On Her Majesty's Secret Service, de Bond-film van Peter Hunt met George Lazenby als 007, is door lezers van 007 Magazine verkozen tot beste Bond-film aller tijden. Goldfinger eindigde met slechts een klein verschil op de tweede plaats, From Russia with Love werd derde.

007 Magazine begon in mei een poll met de vraag om alle Bond-films een cijfer van 1 tot en met 10 te geven. Uiteindelijk hebben uit achttien landen meer dan 3 duizend lezers gereageerd.

Zie hier de complete uitslagenlijst en belees de reacties van George Lazenby, Norman Wanstall, Luciana Paluzzi en Martine Beswick (niet Beswicke) op het resultaat.

Wie ook zijn stem wil laten horen: dat kan in een nog grotere poll via Facebook. Als Goldfinger daar wél als eerste uit de bus komt, hebben er vast veel apen gereageerd. Want 007 Magazine bewijst maar weer dat niet alleen Bond Blog OHMSS de beste aller Bond-films vindt - dat is ook gewoon zo!

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures