Films en seriesFilms en series

woensdag 5 juni 2019

Aston Martin V8 gesignaleerd op Atlantic Road

Op de Atlantic Road in Noorwegen worden vandaag opnamen gemaakt voor Bond 25. Daarbij is een opvallende hoofdrol weggelegd voor een oudgediende: de Aston Martin V8 uit The Living Daylights (1987).

De Aston Martin V8 op de Atlantic Road (Foto: Tore Kristiansen)

Volgens de Noorse krant Verdens Gang gaat het om een auto met hetzelfde kenteken, B549WUU, als de wagen waar James Bond (Timothy Dalton) meer dan dertig jaar geleden in reed. Buiten de beroemde Aston Martin DB5 uit Goldfinger (1964) is nooit eerder een Aston Martin van een andere serie teruggekeerd in de filmreeks.

Eerdere berichten dat 007 in deze film in een elektrische Aston Martin Rapide E plaatsneemt, blijven met de cameo van de V8 nog steeds van kracht.

De Aston Marin V8 was in The Living Daylights uitgerust met ‘a few optional extras’. Zo had de wagen onder andere een raketmotor, torpedo's en het meest opvallende: uitschuifbare ski's.

The Living Daylights (1987)

Verdere opnamen in Noorwegen staan gepland tot en met 14 juni. Of Daniel Craig hierbij aanwezig zal zijn, is niet bekend. De hoofdrolspeler van Bond 25 heeft onlangs een enkeloperatie moeten ondergaan waarna minimaal twee weken rust zijn voorgeschreven.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures