Films en seriesFilms en series

donderdag 20 juni 2019

Rami Malek filmt twee producties naast elkaar

De nieuwe Bond-schurk Rami Malek heeft al opnamen gemaakt voor Bond 25, terwijl hij ook nog bezig is met het laatste seizoen van Mr. Robot. In een interview met Digital Spy verklaart de Amerikaanse acteur dat hij nog niet samen met Daniel Craig voor de camera heeft gestaan; iets waar hij enorm naar uitkijkt.


Maleks eerste opnamen voor Bond 25 zijn geheel in stilte verlopen. Deze opnamen vonden plaats in Noorwegen, waar een filmploeg eerder deze maand is neergestreken om met een Aston Martin V8 te filmen op de Atlantic Road. Dit laatste is wél opgepikt door de pers. Wellicht waren de ogen daarbij teveel gericht op de klassieke wagen die eerder in The Living Daylights (1987) figureerde, zodat Maleks aankomst en vertrek in en uit Scandinavië onopgemerkt is gebleven.

Over de onlangs ontstane onrust meldt de acteur dat de productie van Bond 25 weer op de rails zit, en dat alle agendaconflicten inmiddels zijn opgelost. Dit had onder meer te maken met Daniel Craigs afwezigheid wegens een enkeloperatie. Craig is sinds vorige week weer aan het trainen en het kan zo maar zijn dat hij, as we speak, weer in zijn tuxedo rondbanjert. Malek zit intussen weer in New York in zijn rol van Elliot Alderson.


De in Los Angeles geboren Rami Malek, zoon van Egyptische immigranten, had 'nee' tegen James Bond gezegd als ze hem enkel hadden gecast om een terrorist uit het Midden-Oosten te laten spelen. Dat valt volgens de acteur namelijk niet te rijmen met de entertainmentwaarde die een Bond-film dient te hebben.

Welke rol Malek wél gaat spelen in Bond 25, blijft nog even een verrassing. De acteur kan niet wachten tot hij zijn rol van schurk weer kan herpakken.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures