Films en seriesFilms en series

zondag 5 augustus 2018

Opvolger Dave Bautista gezocht

In Nieuw-Zeeland gonst het op dit moment van de geruchten rond de opvolger van Dave Bautista tegen wie James Bond het moet gaan opnemen in zijn nieuwe avontuur, aldus het Nieuw-Zeelandse Spy News. Volgens de casting call die vorige maand bekend werd, zijn de filmmakers op zoek naar een Maori. De beoogde acteur moet tussen de 35 en 55 jaar zijn, fysiek sterk en goed kunnen vechten.

Dave Bautista als Mr. Hinx in Spectre (2015)

Volgens Spy News zal regisseur Danny Boyle zelf scherp toezien op de casting van dit personage. Naast Nieuw-Zeelandse acteurs worden ook Australische krachtpatsers opgeroepen te reageren. Boyle is niet specifiek op zoek naar een bekende naam, maar de enige namen waar we ons op dit moment enigszins op kunnen richten, zijn dat natuurlijk wel.

Over twee acteurs heeft Spy News inmiddels vernomen dat zij video-audities hebben ingestuurd: Ben Mitchell (Shortland Street) en Xavier Horan (Westside, 6 Days). Beiden hebben genoeg ervaring als vechtkunstenaar.

Manu Bennett
Ook Manu Bennett wordt genoemd als kanshebber voor de rol. Bennett is bekend uit de series Arrow en Spartacus en als de onooglijke Azog uit The Hobbit-trilogie. Tegenover Spy News verklaart hij dat het nog te vroeg is om iets zinnigs over een mogelijke auditie voor Bond 25 te zeggen.

Andere acteurs die wellicht op de nominatie staan: Vinnie Bennett (Human Traces), Pana Hema Taylor (Westside), Rob Kipa-Williams (Meg) en Kirk Torrance (Outrageous Fortune).

Bekende Nieuw-Zeelandse acteurs die weinig kans maken: Temuera Morrison, die net iets te oud is (en aan de korte kant), en Cliff Curtis die bezet zal zijn door zijn deelname aan het vervolg op Avatar.

Over vier maanden is het zover, dan gaan de opnamen van Bond 25 beginnen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures