Films en seriesFilms en series

dinsdag 28 augustus 2018

‘Shatterhand’ werktitel Bond 25

Shatterhand is de geregistreerde werktitel van Bond 25, dat staat sinds vorige week te lezen op Production Weekly, in een lijst met titels van komende film- en tv-producties.

Voor kenners van James Bond is Shatterhand geen onbekende naam. In Ian Flemings laatst volledig voltooide boek You Only Live Twice (1964) heeft Dr. Guntram Shatterhand in Japan een Tuin des Doods, waar vele Japanners zichzelf van het leven beroven.

James Bond wordt erop uitgestuurd deze Shatterhand te stoppen. In Japan aangekomen herkent hij de zelfmoorddokter als de man die zijn vrouw Tracy heeft vermoord: Ernst Stavro Blofeld.

De productie van Bond 25 staat er op dit moment nogal wankel voor door het vertrek van regisseur Danny Boyle vorige week. Momenteel lijkt er druk gezocht te worden naar een plaatsvervanger. Vooralsnog staat Bond 25, met als werktitel Shatterhand, gepland voor een première volgend jaar oktober.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures