Films en seriesFilms en series

zaterdag 11 augustus 2018

Brandhaard

Antoine Fuqua
'Onzin', als we een zegspersoon van Antoine Fuqua mogen geloven. Wellicht heeft de regisseur onlangs met Barbara Broccoli gesproken, maar niet over James Bond, laat staan over Idris Elba als 007. 'Het is allemaal verzonnen', meldt The Hollywood Reporter.

Eerder deze week zou Fuqua Broccoli tegen het lijf zijn gelopen, waarna hij het niet kon laten daarover tegenover The Daily Star te vertellen. Zie dit artikel van gisteren waarin de brandhaard als een lopend vuurtje is te volgen en waarin, om misverstanden te voorkomen, EXPLICIET staat vermeld dat voorzichtigheid geboden is als het gaat om de casting van een nieuwe James Bond. Dat blijkt maar weer.

Het is nu Fuqua's woord tegenover dat van de krant. De krant die overigens geen ongelijk hoeft te hebben. Dat het onderwerp Elba als 007 hier überhaupt als insteek wordt gekozen, in een artikel dat verder over iets heel anders gaat, zegt natuurlijk genoeg over de armoedige aanpak van The Daily Star. Mocht Fuqua inderdaad terecht zijn geciteerd, dan had hij beter moeten weten toen hij dit heikele onderwerp aansneed.

Bottom line: zolang we Daniel Craig hebben als James Bond, is er geen enkele noodzaak een opvolger aan te wijzen in de rol van 007. Eerst Bond 25 en over enkele jaren zien we wel verder. Want zonder Bond 26 in het vooruitzicht, hebben we helemaal geen 007 nodig. Of had ik dat al gezegd?

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures