Films en seriesFilms en series

vrijdag 24 augustus 2018

‘Vandaag spoedbijeenkomst Bond 25’

Het kon ook niet anders: vandaag vindt volgens de Spaanse collega’s van Archivo 007 een spoedbijeenkomst plaats in Londen over de toekomst van Bond 25.

Terwijl onwetenden druk beweren dat een Bond-film in 2019 onmogelijk nog gehaald kan worden, gaan er ook voorzichtige stemmen op die de moed erin houden. Als we ons puur aan de feiten houden, weten we enkel dat Danny Boyle is gestopt met Bond 25. Verder weten we nog niets...

Voor de opportunisten onder ons: wordt er op tijd een plaatsvervangend regisseur gevonden, dan is een release in oktober/november 2019 nog haalbaar. Een nieuwe film is van levensbelang voor de filmmaatschappijen achter de Bond-productie. Liever vandaag nog dan morgen.

Een race tegen de klok wordt het ongetwijfeld. Maar dat is bij veel films, ook bij Bond-films, het geval. Achter de schermen is het vaak een zootje, en het is niet zelden gelukt een film net op tijd klaar te krijgen. Of niet, maar dan ging hij toch gewoon draaien.

Liever geen film dan een slechte film. Dat is waar. Maar wie niet waagt, die niet wint.

Meer nieuws, hopelijk, vandaag.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures