Films en seriesFilms en series

vrijdag 31 augustus 2018

‘Eon wilde af van schrijver John Hodge’

De reden dat Danny Boyle de productie van Bond 25 vaarwel zegde, lijkt het gedwongen vertrek van scenarioschrijver John Hodge, aldus Baz Bamigboye van de Daily Mail.

John Hodge (Beeld: BAFTA Guru)

Eon Productions moet ontevreden zijn geweest met de geleverde diensten van Hodge en wilde hem daarom laten vervangen. Blijkbaar had de productiemaatschappij achter de Bond-films niet gerekend op de trouwe band tussen schrijver en regisseur, want met het ontslag van Hodge, besloot ook Boyle zijn biezen te pakken.

Tot nu toe is het vooral giswerk over de ware reden van Boyles vertrek. Eerder werd onenigheid over de casting van Tomasz Kot als grote boef genoemd, even later een conflict over een precair plotdetail.

Baz Bamigboye van de Daily Mail die nu met dit nieuws naar buiten komt, weet doorgaans de meest betrouwbare bronnen te raadplegen als het om James Bond-nieuws gaat.

Naar het schijnt is Eon Productions momenteel in gesprek met verschillende regisseurs om de taken van Boyle over te nemen, zodat de geplande opnamen van Bond 25, dat de werktitel Shatterhand draagt, daadwerkelijk begin december kunnen beginnen en de film vanaf 25 oktober 2019 alsnog in roulatie kan gaan.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures